Je bekijkt nu Vissen op forel voor het hele gezin

Vissen op forel voor het hele gezin

Op verschillende plekken in de Drôme vind je forellenkwekerijen in volledige harmonie met hun natuurlijke omgeving. Je kan er vissen op forel met het hele gezin, maar je kan ze er ook kopen en soms ook komen eten.

Forel DrômeLa Truite du Père Eugène ligt buiten Beaumont-les-Valence. Je kan je hier prima vermaken en vissen op forel, maar ook een visje komen eten in het restaurant. Verder is er een mini-golf en een zwemmeertje.

Open in 2015  vanaf april elke dag van 10.00 uur tot 19.00 uur.  website

 

forel Drôme
l’Eau Claire

Pisciculture de l’Eau Claire bevindt zich bij Saint-Ferreol-Trente-Pas en de route er naar toe alleen al is een feest. Het ligt vrij afgelegen, maar dat maakt het een echt paradijsje. In julie en augustus kan er van 16.00 uur tot 19.00 uur op forel gevist worden. Ook wordt er forel verkocht en verschillende aanverwante producten. Ze staan op woensdagochtend op de markt in Buis-Les-Baronnies en op Donderdagochtend in Nyons. website

Les truites de la Haute Herbasse in Crepol is van maart tot oktober open van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 15.00 uur tot 18.00 uur. U vindt ter plekke een restaurant, toiletten, een picknick weide, een écomuseum, rondleidingen en uitleg over vistechnieken.

Geef een reactie