Je bekijkt nu Kneeboard en Wakeboard in Vercheny

Kneeboard en Wakeboard in Vercheny

Man en 18-jarige zoon hebben deze zomer een nieuwe activiteit aan een nauwgezet onderoek onderworpen ;), Kneeboard en Wakeboard bij Delta Waterpark op een meertje bij Vercheny.

Kneeboard is zoals het woord al zegt op de knieën en dan op een soort van surfplank en Wakeboard is zoiets als (staand) surfen op het water. Bij beiden word je net als bij waterskiën (wat je hier trouwens ook kan doen) voortgetrokken door een boot.

Grote hilariteit bij het wakeboarden, want dat was toch wel even een stukje moeilijker dan dat het er uit zag. Het kneeboarden was alleen maar leuk. Dus bent u jong, jong van hart en actief of op stap met pubers dan is dit een leuke activiteit. Tip: als wakeboarden te moeilijk is, kies dan voor kneeboarden want anders val je alleen maar in het water en dan mis je de sensatie van over het water surfen.kneeboard

Het plaatsje Vercheny ligt langs de rivier de Drôme in een prachtige omgeving. Je kan hier dus ook lekker zwemmen en zonnen langs de Drôme en er een dagje voor uit trekken.

Kosten (2016) 20 euro voor 15 minuten inclusief materiaal

Openingstijden:wakeboard

April-Mei-Juni : 10.00 uur tot 18.00 uur
Juli-Augustus : 9.00 uur tot 21.00 uur
September-October : 10.00 uur tot 18.00 uur

Adres: Delta Waterpark , LE GAP, 26340 Vercheny (In Vercheny de bordjes volgen, goed kijken ze zijn wat moeilijk te vinden en zijn aan een huis bevestigd aan de zuidkant van de weg)

Geef een reactie