Je bekijkt nu De vale gieren bij Remuzat

De vale gieren bij Remuzat

Video

Source : Ladrometourisme

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Tom Serranne

  Dag Helga en Sabine,
  bedankt voor de link. Er is heel wat te beleven in de Drôme, voor klein en groot.
  In Saoû kan je rotsklimmen in la Graville dichtbij de camping, voor ieder wat te doen en lekker fris tijdens de zomermaanden.

  Via Ferrata of klettersteig kan je met of zonder gids in La Motte-Chalancon, Le Claps, Col du Rousset en Buis-les-Baronnies.

  Canyoning en waterwandelingen zijn ook leuk, die kan je vinden in de Roanne-vallei en rondom Die. Materiaal en gids aanbevolen.
  Voor meer info over het klimmen en andere activiteiten,
  geef gerust een seintje.

 2. Sabine

  Beste Helga,

  Het ligt er een beetje aan wat je met klimmen bedoelt, rotsklimmen of Via Ferrata. Verder ligt het er ook een beetje aan waar je in de Drôme verblijft, want je kan op best veel plekken klimmen. Op onderstaande website vind je een overzicht van begeleiders in de Drôme (rotsklimmen = escalade, in het Frans).

  http://www.ladrometourisme.com/fr/je-prepare/activite-de-pleine-nature/escalade–via-ferrata.html Deze website (www.ladrometoerisme.com) is ook in het Nederlands, maar deze pagina bestaat dan helaas niet.

  Verder weet ik dat in Saoû (15km ten zuiden van Crest) het bedrijfje Rocapic zit van Tom Serranne. Tom spreekt Nederlands. Hij is Flaming. Ik heb van horen zeggen dat hij erg leuk met kinderen omgaat. Dit zijn zijn gegevens (hij staat als derde in de lijst via de link hierboven ook vermeld):

  Rokapic : Escalade, Via Ferrata, Canyons, Randos Aqua
  Contact : Tom Serranne
  Tel : 04 75 42 81 13 / 06 76 93 16 29
  Rokapic propose des sorties escalade et via ferrata mais aussi des canyons et des randonnées aquatiques. Enfants à partir de 7 ans. Tarifs : de 20 à 40 € selon les prestations.
  Mail : tomiser@orange.fr
  Adresse : La Placette 26400 Saoû

  Hoop van harte dat dit je op weg helpt en mocht je contact opnemen met Tom Serranne wil je dan zeggen dat je zijn adres via http://www.drome-blog.nl hebt gekregen? (zo werk ik een beetje aan de naamsbekendheid van mijn blog).

  Vriendelijke groetjes en een fijne vakantie.

  Sabine
  http://www.drome-blog.nl

 3. helga vanBemmel

  Graag krijg ik informatie over een plek waar kinderen kunnen klimmen.
  Een avontuurlijke bezigheid voor alle leeftijden. Ergens in de Drome. Ik heb er over gelezen maar ik kan het niet meer vinden.
  Wellicht hebben jullie informatie.Vast bedankt, vriendelijke groet, Helgavan Bemmel

Geef een reactie