Je bekijkt nu Auberge du Petit Bistro, Vinsobres

Auberge du Petit Bistro, Vinsobres

Onlangs belandden we onderweg naar onze wijnboer bij een leuk restaurantje in het pittoreske Vinsobres. Auberge du Petit Bistro ligt midden in dit middeleeuwse dorpje en dat maakt het nog leuker. Alhoewel je wel even moet zoeken naar een parkeerplekje in die smalle straatjes.

Helaas liet het weer het niet toe om buiten te zitten, maar aan de overkant van het restaurant is een leuk terrasje wat er erg gezellig uit ziet en vast heerlijk is om in de zomer te lunchen of te dineren.

Rougets à la tapenade

Het eten was prima. Geen haute cuisine, maar goede prijs/kwaliteit verhouding, 10,50 euro voor de plat du jour. Wij namen een uitgebreide plat du jour met zeebaars voor 17 euro en dat was met recht een bord vol met vis, salade, groente, pasta en stukjes fruit.

Ook de nagerechten à 7,50 euro zijn uitgebreid. Menu’s zijn er vanaf 23 euro.

Tarte Tatin

Aardige en gastvrije bediening met een heerlijk zuidelijk accent in hun Frans, wat aandoet als de gezellig zachte ‘g’ in Limburg.

Elke dag geopend, maar maandag en dinsdag om 19.00 uur gesloten (2017). Parkeerplekken in het straatje achter het restaurant.

Klik hier voor de website

Dit bericht heeft één reactie

  1. Diny

    Inderdaad een prime restaurant. Wij hebben er vandaag, 17 aug 2020 wederom gegeten. Per toeval ‘ontdekt’ in 2018 tijdens een fietstocht. Beide keren buiten kunnen eten. Deze keer geen keuzemenu voor Euro 15, wel een heerlijke plat du jour voor Euro 11,50. Als je van kaas als dessert houdt bieden ze een breed assortiment aan. Beslist een aan te bevelen restaurant. .

Geef een reactie