Je bekijkt nu Wow! Cerise & Vinaigrette, Restaurant in Saoû

Wow! Cerise & Vinaigrette, Restaurant in Saoû

Ik ken Cerise et Vinaigrette al jaren en het is altijd goed geweest, maar omdat het onlangs van eigenaar veranderd is, gingen we toch weer eens polshoogte nemen. Het restarant is gevestigd in een oude garage van vrachtwagens en landbouwmachines. Het interieur is orgineel en stijlvol met een verhoging voor de concertjes en theatervoorstellingen die er regelmatig buiten het seizoen worden gegeven.

De chefkok is nu eigenaar geworden samen met twee partners, waarvan er één in de keuken staat en één in de bediening. Veel verandering verwachtten we niet, maar toch werden we aangenaam verrast. Wat een geweldige gerechten. En ook nog eens mooi opgediend.

visschotel met zwarte pasta
Taartje van Picodonkaas met knapperige groenten

Nog steeds een bijzondere wijnkaart met ook wijnen die op geheel natuurlijke wijze gemaakt zijn zonder toevoegingen.

Heerlijke gâteau au chocolat met een krokante bodem

3-gangen menu 27,50 euro en 4-gangen menu 29,50 euro. Vegetarisch ook mogelijk, maar, volgens gasten is vegetarisch hoofdgerecht niet bijzonder. Kindermenu 13,50 voor een pasta met bolognaise saus en twee bolletjes ijs. Echt te duur voor wat het is, maar het is dan ook geen restaurant voor kinderen, dus wellicht met opzet gedaan. Er is overigens wel een kleine speelhoek. Dat dan weer wel.

Cerise & Vinaigrette
Le Cremas
26400 Saoû

website: http://www.ceriseetvinaigrette.fr/

Geef een reactie