Je bekijkt nu Restaurant La Drôme des Couleurs, Dieulefit

Restaurant La Drôme des Couleurs, Dieulefit

Een bijdrage van Ronald Nederlof:

Zo’n 10 jaar geleden was ik met vrouw kinderen en kennissen op een kille druilerige dag in Dieulefit. Nat en koud van de regen zochten wij een plek om iets (warms) te drinken.

In de bocht naar het centrum zagen wij salon de thé La Drome des Couleurs. Eenmaal binnen werd ons gevraagd of wij kwamen eten. Ons antwoord was nee, alleen even iets warms drinken.

Totdat onze oudste zoon op het bord met gerechten zag dat er ook Crevettes geserveerd werden en ons meldde dat hij daar eigenlijk wel zin in had. Het was ook inmiddels rond enen. Uiteindelijk gevraagd of wij toch iets konden eten, waar enthousiast op werd gereageerd door de eigenaresse.


Sinds die eerste keer is het elk jaar zeker 1 keer in onze vakanties dat wij het uitstapje naar Dieulefit maken voor de brocante met aansluitend een bezoek aan dit restaurant waar Nadège Tortel de scepter zwaait en haar Engelse man Mathew de heerlijkste gerechten bereid.

Voor hen die geen Frans spreken of het niet heel goed beheersen , Nadège spreekt ook Engels.

Naast het eten is er een uitgebreide wijnkaart en serveren ze lekkere bieren.

wijnkelder!

De inrichting is mijns inziens niet typisch Frans. Hoe kan het ook met een Frans/Engels echtpaar als uitbaters. Een echte aanrader !

La Drôme des Couleurs, Rue Malautière, 26220 Dieulefit , 04 75 54 45 20

Gesloten op woensdag

facebook: https://www.facebook.com/ladromedescouleurs/

Geef een reactie