1e en 2e editie

Hier vind je info over de inhoud van het boek, de verkoopprijs, verkooppunten en boekpresentaties. Onderaan aan de pagina ook een tipje van sluier 😉

3e editie

Zie hier de reacties op het boek:https://drome-blog.nl/contact/

Verkoopprijs 22,50

Waar is de 3e editie verkrijgbaar? (laatste update 23/9/21)

In de Drôme:

 • Bij mij in Mornans, La Ferme de Pauroux (graag even van te voren contact opnemen sabine@drome-blog.nl)
 • Bij het Office de Tourisme van
  • Bourdeaux (tijdelijk uitverkocht)
  • Dieulefit (tijdelijk uitverkocht)
  • Mirmande (5)
  • Saoû (5)
  • Crest (5)
  • Saillans (5)
 • Supermarktje Panier Sympa in Bourdeaux (tijdelijk uitverkocht)
 • Supermarktje Epicerie in Saoû (tijdelijk uitverkocht)
 • Bij de volgende campings:
  • La Source de Jabron in Dieulefit (tijdelijk uitverkocht)

In Nederland en België:

Te koop bij Bol.com, en in sommige boekhandels.

 • Via de reguliere boekhandels en websites. (Wil je online bestellen dan zou ik het geweldig vinden als je het wil doen op deze website via het kadertje rechts van bol.com. Als je hier op klikt kom je op de website van bol.com. Het enige verschil is dat je drome-blog.nl steunt. Ik ontvang een kleine commissie en dat helpt me weer het blog in de lucht te houden)
 • boekpresentaties : Er zijn momenteel geen boekpresentaties

Tekstje achterflap:

‘Wat is het hier mooi!’, ‘Net Toscane’ en ‘elke keer als je de hoek omgaat is het weer anders’. Veel mensen zijn verbaasd én verkocht als ze de Drôme de eerste keer bezoeken. Het gebied vind je in toeristische gidsen altijd terug met een ander gebied en nu dan eindelijk een boek alléén over de Drôme! Toeristisch maar niet te. Met de meeste biologische boeren van Frankrijk en hun heerlijke producten. Dynamisch met pittoreske dorpjes (en dat zijn er veel!), kastelen, gezellige marktjes en een prachtige natuur. Met bergen, rotsen en heuvels, rivieren en watervallen. Je vindt in dit boek de bekendste en mooiste toeristische plekken met leuke achtergrondfeitjes, maar ook ‘geheime’ plekjes vrijwel alleen bekend bij de lokale bewoners. Sabine beschrijft met name het gebied langs de rivier de Drôme, de Diois en de Drôme Provençale. Ze geeft informatie over autoritten, fietstochten en wandelingen. Deelt haar grappige en emotionele ontmoetingen met lokale bewoners en daarnaast een aantal smakelijke recepten van haar Franse echtgenoot. Ze woont nu 14 jaar in de Drôme, heeft een chambres d’hôtes en is zo enthousiast over dit gebied dat ze er graag over informeert via een blog, artikelen en dan nu dit boek dat een kruising is tussen toeristische informatie en haar leven in die bijzondere Drôme.

Voorproefje:

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Sabine

  Martine, je ontvangt inderdaad de 3e druk. De pagina op Bol.com is inmiddels aangepast. Fijne vakantie!

 2. Sabine

  Martine volgens mij ontvang je de 3e druk. Ik heb de vraag gesteld in de facebookgroep kamperenindedrome. Als ik een antwoord heb plaats ik het hier. Je kan ook online bestellen via de uitgever Edicola. Vriendelijke groetjes, Sabine

 3. Martine

  Beste Sabine,

  Via bol.com kan ik alleen de 1e druk van jouw boek bestellen. Weet je wanneer de 3e (weer) leverbaar is? Denk je wel alvast!

  Groet, Martine

 4. Sabine

  Leuk Anne-marie, een hele fijne vakantie gewenst!

 5. Anne-marie Oosterwijk

  Dag Sabine,
  Afgelopen week een boek van je kunnen bestellen bij
  Bol.com. blij mee!
  We reizen 9 september naar Comps en verheugen ons op een fijne vakantie daar

 6. Sabine

  Beste Gerlinde,
  Er staat zeker aardig wat informatie over Die en omgeving in het boekje. Erg mooie omgeving vind ik zelf. Het dichtst bij Romeyer waar je het boekje kan inkijken en kan kopen is voor in Saillans. Maar in Nederland vind je het boekje ook best veel in de boekhandels omdat het zo’n beetje het enige is dat er is over de Drôme. Dan kan je zelf even kijken of er nieuwe info voor jullie in staat.

  Jullie kunnen in Die een mountainbike huren bij https://www.velodrome26.com/

  Hele fijne vakantie !
  Sabine

 7. Gerlinde van Lindenberg

  Dag Sabine
  Wij gaan nu voor de vierde keer bij de drome op vakantie.
  Wij zitten nu in een huisje in Romeyer.
  Vorig jaar ook gezeten.
  Ik zou ook graag je boekje willen kopen, als dat over deze omgeving gaat.
  Wij nemen ook twee fietsen mee.
  Vraagje
  Mijn zoon komt met de trein en zou ook heel graag op een mounten bike willen fietsen, maar 3 fietsen kunnen wij niet meenemen.
  Heb jij enig idee hoe wij dit op kunnen lossen?
  Groet Gerlinde

 8. Sabine

  Ha die Tonny en Jos, Wat leuk! Natuurlijk jullie zijn welkom. Groetjes Sabine

 9. Jos en Tonny van Laer

  Hallo Sabine, wij ( Jos en Tonny van Laer) vinden het heel erg leuk weer jouw berichtjes te lezen ! Wellicht kun je het nog herinneren: 12 jaar geleden de trouwerij van Sjoukje en Gijs. Dit feest was werkelijk geweldig, mede door jouw adviezen ! Volgende week zijn Tonny en ik weer in de Drome (met de caravan) maar zouden het erg leuk vinden om jouw Drome-boekje te mogen kopen. Is dit mogelijk ?

 10. Sabine

  Wat fijn dat jullie er zo veel aan hebben! Sabine

 11. Jan en Marjon

  Lieve Sabine, wat fijn dat jouw net boek uitkwam in de week dat ons eerste Drôme avontuur begon! Een makkelijk leesbaar naslagwerkje met heel leuke, duidelijk beschreven tips! Dit boekje gaat zeker mee op ons volgende Drômereis! Groet Jan en Marjon

Geef een antwoord