Je bekijkt nu Lekker en gezellig, Chez Grand-Mère, Valence

Lekker en gezellig, Chez Grand-Mère, Valence

chez-grandmereAls je de binnenstad van Valence gaat ontdekken of er lekker gaat shoppen dan is een warme lunch of een diner bij ‘Chez Grandmère’ erg leuk en lekker. ZiDat is ook te zien aan de meer dan 500 meningen op Tripadvisor.

Ze zijn 7 dagen per week open, maar het is wel aan te raden om van te voren te reserveren. Ik had al eens eerder geprobeerd er ’s avonds te eten, maar het was toen vol. Reserveer je voor de lunch dan kan je tot 12.45 uur reserveren. Omdat mijn vriendin en ik er pas om 13.00 uur konden zijn, zijn we toch zonder reservering gegaan en het lukte. Maar ja het was dan ook wel een maandag.

chezgrandmere4De inrichting is erg leuk, met allemaal oude Franse brocantespulletjes. Oude foto’s, busjes, en de onderkant van muren is behangen met kranten.

chez-grandmere-7Er is een menu du jour. Hoofdgerecht van onze lunch 8, 90 euros, kleine salade en hoofdgerecht 12,90 euro en salade, hoodgerecht en nagerecht 14,90 euro. Verder is er ook een à la carte kaart en het menu ’s avonds is 26,90 euro voor drie gangen. Alles staat vermeld op een groot schoolbord aan de muur.

chez-grandmere1chez-grandmere2Het smaakte allemaal prima. Alles huisgemaakt. Ook aan de groente en de rijst was aandacht besteed. De nagerechtjes waren heerlijk en werden op een klein krijtbordje gepresenteerd.

Ik bezocht het restaurant van de week dus heb ik geen mooie foto van het gezellige terras dat ze in de zomer hebben. Er staan dan veel meer tafeltjes buiten als dat er nu staan, want het ligt op een klein pleintje.chez-grandmere5

Ze hebben geen website, maar wel een Facebookpagina waar elke dag de plat du jour op wordt vermeld.

https://www.facebook.com/grandmere.chez?ref=br_rs

Chez Grand-Mère
3 et 5, Place de la Pierre
26000 Valence
tel. 04 75 43 76 65

Geef een reactie