Je bekijkt nu Krokodillenboerderij, Pierrelatte

Krokodillenboerderij, Pierrelatte

krokodillenboerderij dromeDeze boererij is een unieke beleving en een leuk uitje bij slecht weer. 8000m2 exotische kassen met zo’n 500 bewoners, krokodillen, aligatoren, kaaimannen en ook reuze schildpadden.

Onlangs is er een stuk aangebouwd voor een groter leefgebied voor de krokodillenboerderij dromereptielen met mooie watervallen en er zijn slangen toegevoegd waaronder tijgerpythons, maar ook vissen en tropische vogels.

De krokodillenboerderij is een onderzoeksinstituut en je kunt er dan ook pas geboren krokodilletjes zien en krokodillen in couveuses. Het voeren van de dieren is ook een belevenis. Elke dag om 11.00 uur worden de schildpadden gevoerd, om 14.00 uur de slangen en om 16.00 uur de exotische vogels. De krokodillen worden één aan twee keer per week gevoerd.

Buiten is een speelterrein aangelegd waardoor je gerust een halve dag onder de pannen bent. krokodillenboerderij drome

De boerderij ligt op 10 minuten van de A7 (afslg Bollène of Montelimar-Sud) en is op alle dagen van het jaar open, ook op de feestdagen. Voor meer info in het Nederlands: www.lafermeauxcrocodiles.com

 

 

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Eigenaar-Sabine

    Beste Kramer, Wat jammer dat jullie dat niet konden zien. De tijden worden kennelijk af en toe aangepast. Heb de andere tijden ook direct aangepast. Hartelijk dank voor de toevoeging!

  2. Kramer

    Helaas worden de krokodillen maar 1x per week gevoer op zondag hoorden we vandaag.

Geef een reactie