Je bekijkt nu Kaart lavendelroutes

Kaart lavendelroutes

Onderstaand de routes langs de lavendelvelden. De lavendel staat in bloei vanaf 2e à 3e week in juni en afhankelijk van de oogst te bewonderen zijn tot half augustus.

carte-floraison-de-lavande-provence

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Sabine

  Beste Clasien, Het artikeltje is van 13 mei vandaar dat je ziet staan over een maand. De lavendel staat inderdaad al volop in bloei. Ook bij ons in de tuin. Heerlijk die geur! Fijne dag en goed seizoen.

 2. clasien van Driel

  hallo Gerda, je schrijft: over een maand zal de lavendel in bloei staan tot half augustus. Hier, in de Drôme Provencale, staat de lavendel volop te bloeien, tussen Montélimar en Orange is het helemaal paars/ blauw… Dit duurt tot ong. eind Juli, dan is alles gesneden voor de industrie…. Dus de mensen kunnen nu al komen genieten!!

 3. Sabine

  Beste Renske,

  Lijkt me heerlijk met pensioen en snap dat je er met volle teugen van wilt genieten. Ik adviseer je om een oproepje te plaatsen op http://www.nederlanders.fr. Dat is een forum voor Nederlanders die in Frankrijk wonen, er zouden willen wonen of gewoon graag op de hoogte blijven over van alles rond Frankrijk. Ik zou ook even in het archief kijken of er niet onlangs een oproep is gedaan door iemand die wel hulp kan gebruiken. Vriendelijke groetjes en succes bij je zoektocht naar een fijne plek, Sabine

 4. Renske Bos

  hallo Suzanne,
  Om met de deur in huis te vallen wil ik je het volgende voorleggen.
  Al heel lang heb ik een droom om in Frankrijk oud te worden. Nu ik met pensioen ben een een vastinkomen heb (AOW)wil ik de stap gaan maken. Het liefst wil ik ergens wonen met mensen, waar ik me nuttig kan maken. Ik ben nl heel erg handig, moestuinier, schilder, etc.
  Ik hoor graag van je,

  Met vriendelijke groet Renske Bos

  Renske Bos, 17-02-1950, handig, praktisch, kunstenaar.

Geef een reactie