Je bekijkt nu 3 exposities hedendaagse kunst in Montelimar

3 exposities hedendaagse kunst in Montelimar

pass culture montelimarHet was een dagje minder weer en toen ontdekten Marijke en Pieter dat je met de ‘Pass Culture’ in Montelimar voor maar 5 euro drie exposities kunt bezoeken op drie verschillende plekken. En als je bij de ouderen behoord of de jongeren is het zelfs halve prijs!

Ze bezochten de expositie van Ben, die zoals Loesje, allerlei tekstimg_st-mart-ext montelimaren bedenkt. Om de expo echt te waarderen moet je wel een beetje Frans spreken. De expositie is in het Musée d’Art Contemporain Saint-Martin. Er naast zit een leuke Brasserie waar je tussen de middag voor 17,50 euro een driegangen diner krijgt met een glaasje wijn.

De andere twee exposities vind je in het Kasteel des Adhémar in het Centre d’art contemporain’ met als title ‘l’A(i)r d’en rire’, waarover als uitleg gegeven wordt dat de expositie je aan het lachen zal maken en hij soms ronduit lijkt op een klucht. En de derde in het Musée de la Ville met als onderwerp ‘Parfums de Grands Maîtres’ waarbij het om parfum draait vanuit het licht van parfummakers, couturiers en kunstenaars.001

Geef een reactie