Je bekijkt nu Sledehondenrijden in het bos van Marsanne

Sledehondenrijden in het bos van Marsanne

Sledehond DromeExperience Mushing is een bedrijfje dat je kennis laat maken met sledehonden. Een unieke belevenis met verschillende activiteiten.

Ze fokken sledehonden, ze hebben 50 honden en je kan de fokkerij bezoeken. Het is ook een trainingscentrum voor het opleiden van sledehonden. Het is mogelijk om er een anderhalf uur durende rondleiding mee te maken en al ins en outs te leren van dit interessante vakgebied.

Verder hebben ze een speciaal baby-park waar ze kinderen tussen 3 en 7 jaar kennis laten maken met het sledehondenrijden.

sledehond dromeExperience Mushing ligt tussen Miramande en Marsanne tegen de heuvels aan en in het bos van Marsanne. (20 minuten van Valence en Montelimar). Je kan een rit maken met een kar getrokken door de sledehonden of een wandeling met sledehonden waarbij de sledehond aan je vast wordt gemaakt en je voortrekt waardoor het berg oplopen een stuk aangenamer wordt. 🙂

Elsa Jougla fokt en traint de honden. Ze heeft al 17 jaar ervaring en is zelfs juniorkampioen van Frankrijk geweest met Canicross (hardlopen met een sledehond).

Ze zijn open van 15 mei tot 15 september, want de winters worden in de Alpen sledehond dromedoorgebracht.

Tarieven 2021

Bezoek met gids van 1,5 uur: 7 euro per volwassene en 5 euro per kind

Wandelen met sledehond: 20 euro per volwassene en 10 euro voor kinderen vanaf 6 jaar

Sledehond met kar: 30 euro per volwassene, 20 euro voor kinderen van 7 tot 13 jaar en 10 euro voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Website: http://experience-montagne.org/

Tel. +33 6.82.18.15.89 en +33 7.57.06.36.69

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Annelies

  Heel erg bedankt Sabine !

 2. Sabine

  Ja Annelies ze doen nog steeds ritjes met de honden, heb even gebeld. De website is nu experience-montagne.org. Het telefoonnummer is +33 682181589. Als je geen Frans spreekt kan je een smsje in het Engels sturen. Ze spreken heel summier Engels. Ik pas de info in het artikel aan.

 3. Annelies

  Hallo,
  De website van deze werkt niet meer .
  Is dit nog beschikbaar ?

  Met vriendelijke groeten

  Annelies

Geef een reactie