Mooie website: Vallée de la Drôme

De nieuwe website van Saillans, Crest, Mirmande, Grâne, Saoû en alle andere dorpjes in de vallei van de Drôme is een feit.

Hij is erg mooi geworden. Ik mocht de Nederlandse vertaling doen. En dat deed ik graag voor deze prachtige website. Al moet ik toegeven dat het nog een hele klus was met het bloemrijke Franse taalgebruik. (opmerkingen welkom!)

Het allermooist vind ik de video op de homepage. Wacht heel even als die niet direct begint, het is de moeite waard.

Zelfs het adres van de website is Nederlands!

https://www.valleedeladrome-toerisme.nl/

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Sabine

  Ja hè Toke, dat hebben ze goed gedaan.

 2. Toke Mulder

  Leuke website!!

 3. Sabine

  Beste Ine, Dank je voor je reactie. Je begrijpt nu direct waarom ik op drome-blog vertalingen zet van wandelingen! Een aantal in de Vallei van de Drôme kan je hier op het blog vinden. Als je zo vriendelijk wilt zijn om je opmerking te maken op die betreffende website, dan helpt dit misschien om ze vertaald te krijgen. Kan je gewoon in het Nederlands doen. Fijne vakantie!

 4. Ine

  Wat ik zo jammer vind is dat er geen wandelroutes in de Drome in het Nederlands te vinden zijn. Mijn frans is niet toereikend dat ik een hele wandelroute in de bergen kan volgen in het frans.

Geef een reactie