Je bekijkt nu Le Tiroir au Chocolat, Mirabel-et-Blacons

Le Tiroir au Chocolat, Mirabel-et-Blacons

Jullie zullen wel denken die is wel heel gek op chocolat nu weer een artikeltje schrijf over chocola. Echt dat valt wel mee. Maar het is wel zo dat er best veel chocoladefabriekjes zijn. En ze zijn niet alleen lekker, maar ook zo leuk! Ze hebben vaak van die bijzondere producten en het ziet er zo mooi uit! Hieronder bijvoorbeeld een reep met stukjes gember. En ze hebben andere soorten waaronder met paprika en wat dacht je van goudsbloem

Le Tiroir au Chocolat in Mirabel-et-Blacons was zo’n beetje de eerste die er was. Heerlijke chocola en alles biologisch. Ze verkopen in de eigen winkel bij het fabriekje, maar je kan hun assortiment ook in speciale winkels verkrijgen voor lokale en biologische producten. Tiroir au Chocolat betekent la met chocola. Leuke naam en spreekt tot de verbeelding. Wie wil er nu niet een laatje met chocola.

Je vindt de winkel en dus het fabriekje midden in Mirabel-et-Blacons op Place des Papeteries Latune. Een plein met een heel groot gebouw, de vroegere papierfabriek.

http://tiroir-chocolat.com

Geef een reactie