Restaurant Le Quartier, Dieulefit

In het laagseizoen organiseert het office de Tourisme informatieve daguitjes waarbij je bij collega’s en toeristische attracties en activiteiten op bezoek gaat. Er wordt dan tussen de middag gegeten bij een restaurant. Zo heb ik onlangs gegeten bij Le Quartier in Dieulefit. Het bestaat al langer, maar is in september 2017 overgenomen. Het restaurant is nu ook ’s avonds open voor het diner. Voorheen alleen voor de lunch.

Ravioles met eend

Het is een gezellig klein restaurantje. Het echtpaar dat het restaurant runt, heeft verder geen personeel en dat maakt het wel zo persoonlijk. De service is vlot en vriendelijk en we hebben goed gegeten. De lokale specialiteit van gegratineerde ravioles staat op de menukaart, maar ook vlees van de grill. Dat maakt het restaurant een leuke aanvulling op het aanbod in Dieulefit.

Ook de toetjes waren lekker; pannacotta  met citroen of met chocola met heerlijke citroensmaak en chocoladesmaak. Soms is dat weleens anders. Ook de Financier, gebakje op basis van amandel, was prima. Ze hebben in de zomer een klein terras onder de platanen. Dus ben je in de buurt, dan is dit een aanrader.

Restaurant Le Quartier
5, Rue Justin Jouve
26220 Dieulefit
tel. 04 75 52 27 91
restaurant-le-quartier.com

Ligging Restaurant Le Quartier