Restaurant: Wat een uitzicht!

!!Helaas heeft Corinne het restaurant moeten stoppen. Het domein waar het restaurant was, is verkocht. Wil je toch van het uitzicht genieten dan kan je terecht bij het restaurant/bar van het Chateau van Poët-Celard. Er is net een nieuw kok aangenomen, dus ik weet de kwaliteit nog niet, maar de berichten zijn goed. Kijk op internet voor de openingstijden want die variëren nogal. Als er in een bruiloft of partij is, is het restaurant gesloten. (update juli 2021)

Als je heerlijk ongedwongen wilt eten en tegelijkertijd wilt genieten van een prachtig uitzicht dan moet je bij Les Tables de Co zijn in Francillon.

Bij Corinne kan je goed eten.  Twee gangen voor 23,50 (2020) en drie gangen voor 27,50 (2020). Gemarineerde aubergines, heerlijk eend en ook haar ‘Gratin de Ravioles’ zijn heerlijk. Kleine ravioli uit de oven in verschillende smaken, met zalm, geitenkaas of met bieslook bijvoorbeeld. Onder de toetjes is de Tiramisu van speculaas een aanrader.

Het restaurant ligt erg verstopt ergens tussen de weilanden op een domein, maar indien je naar Francillon-sur-Roubion rijdt en vervolgens de rode bordjes ‘les tables de Co’ volgt dan kom je er vanzelf. Het is ook prima te doen met kinderen.

Openingstijden 2020: In april  en mei in de weekenden en vanaf 1 juni 7 dagen per week. September en oktober in de weekenden.

Restaurant: Wat een uitzicht!

Adres