Contact

Wil je informatie delen of heb je een vraag, dan kan je hier onder aan de pagina een bericht of een reactie achterlaten.

Ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Het kan echter zijn dat dit door de drukte, en met name in het toeristische seizoen, niet altijd lukt.

43 Comments

 1. Eigenaar-Sabine
  28/12/2017 @ 19:04

  Ha die Marij en Remy,
  Leuk dat jullie zo enthousiast zijn/blijven. Jullie zijn van harte welkom. Fijne jaarwisseling ook voor jullie!
  Sabine (en Thierry)

 2. Marij Timmers Godding
  28/12/2017 @ 18:54

  Hoi Sabine,
  We lazen vol enthousiasme je blog.
  Dat ziet er perfect uit en opent voor ons weer nieuw perspectief.
  Plaatsen die we nog niet bezochten.
  Onze eerdere verblijven waren al genoeg om een herhaling te plannen.
  Wellicht komen we (eerder dan tot dusver overwogen) ons kopje koffie halen!!
  Groeten en goede jaarwisseling Remy en Marij Timmers, Gronsveld.

 3. Eigenaar-Sabine
  27/12/2017 @ 18:01

  Wat leuk en op zo’n mooi plekje! Zou zeker leuk zijn elkaar eens te ontmoeten. Fijne winter en wie weet tot van de zomer. Sabine

 4. Jan Kuipers
  27/12/2017 @ 17:24

  Hallo Sabine , ik lees je drome blog , ik vind het heel leuk om te
  lesen , we hebben zelf een vakantie huis in Cornillon sur L’Oule
  siñds 2002 nabij het meer plan d’EAU we ķijken uit op het kasteel
  ruine , misschien een optie om nader kennis te maken .
  Bon salutions, Jan Kuipers / Anneke Geugies

 5. Eigenaar-Sabine
  01/12/2017 @ 18:29

  Beste Rianda, dank je voor het compliment. Weet niet zo goed wat te zeggen omdat ik niet weet wat je situatie is en en wat je allemaal al weet, maar de omgeving van Nyons vind ik zelf erg leuk. Mocht je een concrete vraag hebben, dan beantwoord ik die met plezier. Succes met jullie beslissing, spannend!

 6. ANN MELLAERTS
  30/11/2017 @ 10:35

  Goeiemorgen Sabine,
  Ik heb net je blog die heel erg leuk en praktisch is, per toeval ontdekt.
  bij ons rijpt het idee om ons te vestigen in Les Pilles, tussen Curnier en Nyons. Enige tips waar we zeker rekening mee moeten houden? Alvast bedankt ! Ann

 7. Eigenaar-Sabine
  21/07/2017 @ 21:18

  Beste Rianda, Leuk dat jullie zoveel aan het blog hebben. Helaas kan ik je vraag niet zomaar beantwoorden. Het festival is nieuw dus geen idee of het leuk is. De organisatie van het festival heeft het programma in een appje gezet. Dat kan je downloaden: zoeken op fete du nougat montelimar. Vervolgens moet je de affiche scannen en kan je klikken voor het programma. Maar om het programma te zien moet je je eerst inschrijven of inloggen. Een heel gedoe dus. Wel kan je morgen even vragen of ze op de camping willen bellen naar de Office de Tourisme van Montelimar. Zit je op camping Couspeau vraag het dan even aan Chantal en zit je op le Grand Bois vraag het dan even aan Eelco of Jolande. Mocht je op de Couspeau zitten doe dan de hartelijke groeten aan de Cédric (die Nederlands spreekt) 😉 van de animatie. Een hele fijne vakantie verder.

 8. Rianda
  21/07/2017 @ 18:49

  Dag Sabine,
  We bezoeken uw blog nu bijna dagelijks en halen er allerlei leuke tips vandaan! We verblijven nl. in Poët-Celard op de camping en hebben al heel wat gezien en gedaan. Top blog!
  We hebben echter een vraag: morgen en overmorgen schijnt het nougatfestival plaats te vinden in Montélimar. Is dit de moeite waard om te bezoeken en is dit dan de hele dag of pas v.a. 16.00 uur? We horen het graag!
  Hartelijke groeten!

 9. Eigenaar-Sabine
  12/07/2017 @ 13:05

  Beste Ada, Leuk dat de info van het blog hebben kunnen gebruiken. Heb even gebeld met de Alpacaboerderij en de weg is goed begaanbaar, maar beter niet met lage auto’s zoals een Mercedes. Verder is het goed om te weten dat bij uitzondering er geen bezoekjes en rondleidingen mogelijk zijn van 15 juli tot 1 augustus. Dus hopelijk zijn jullie er voor of na die tijd. Fijne vakantie! Sabine

 10. Ada
  12/07/2017 @ 12:02

  Hallo Sabine,
  In augustus gaan we voor de 2e keer naar de Drome, dit keer naar Chattillon-en-Diois. Vorig jaar hebben we al veel gebruik gemaakt van jouw tips, o.a. de prachtige tocht naar de gieren van Remuzat, geweldig!! We willen nu naar de Alpacaboerderij in Pradelle, mijn vraag is of de 5 km onverharde weg ernaar toe een beetje berijdbaar is?
  Succes met je mooie blog.
  Ada

 11. Eigenaar-Sabine
  11/07/2017 @ 14:37

  Beste Kim, Leuk is dat hè die marktjes waar je aan lange tafels kunt eten. Helaas is dat hier niet veel. Soms vind je het een beetje bij een avondmarktje, maar niet op grote schaal. Wel vind je hier tijdens dorpsfeesten de mogelijkheid om aan te schuiven bij de dorpsmaaltijd. Meestal koop je dan ter plaatse een bonnetje voor je maaltijd en vervolgens ga je langs het buffet waar je maaltijd opgediend wordt op een blad (net als ik een bedrijfskantine ;)). Is ook erg leuk hoor. De ene keer is de maaltijd ’s middags en andere keer ’s avonds. Gezien wat je aangeeft ben je waarschijnlijk in de Drôme rond 15 augustus dan is het ’s avonds bij het Middeleuwse feest in Bourdeaux. Trouwens ook heel mooi, het klank en lichtspel er na.

 12. Kim
  11/07/2017 @ 13:30

  Hallo Sabine,
  We gaan over een week of 3 voor de eerste keer richting de Drome en hebben al leuke ideeën opgedaan via he blog. Nu vroegen wij ons af of er in de Drome ook Marche ou Fete Gourmandise zijn. Dat zie je veel in de Dordogne, het is een avond de week dat Fransen aan lange tafels samen eten op een plein in het dorp. De plaatselijke horeca heeft daar dan een kraampje met lekker eten. Je kunt dat daar dan ter plekke opeten zo leuk. Ik heb al zitten googelen maar kon niets vinden.
  Alvast bedankt. Mvg kim

 13. Eigenaar-Sabine
  04/07/2017 @ 21:48

  Beste Roland, een racefiets is wat moeilijker te vinden in de verhuur dan een mountainbike of een e-bike. Je zou het hier even kunnen navragen: http://www.velodrome26.com/. Fijne vakantie!

 14. roland
  04/07/2017 @ 21:29

  Dag Sabine,

  Wij zitten binnenkort op een camping in Die. Ik twijfel nog: of eigen racefiets meenemen, of één huren. Is huren een optie in die omgeving?

  Mvg Roland

 15. Eigenaar-Sabine
  23/06/2017 @ 17:52

  Dank je wel Johan! Echt zwemmeren daar in de buurt in de natuur ken ik niet. Camping le Sagittaire in Vinsobres heeft een zwemmeer en een waterpark waar je ook als je niet op de camping verblijft tegen betaling gebruik van kan maken: http://www.le-sagittaire.com/public.html. Verder is er in Nyons het waterpark Nyonsoleiado: http://nyons.com/decouvrir/activites-touristiques/parc-aquatique.html. Heb je liever natuurlijk water dan heb je ook nog de rivier de Eygues, maar dat water staat niet echt hoog en weet niet of er toch hier en daar zwemplekjes zijn.
  Voor wat betreft het vlees. Mocht er in Vinsobres geen slager zijn, dan kan je in het dichtbijgelegen Nyons zeker een slager vinden. Fijne vakanties en mocht je tijdens de vakantie een zwemmeer ontdekken of een andere tip hebben dan hoor ik het graag voor de andere blogbezoekers.

 16. Johan
  23/06/2017 @ 15:46

  Hallo Sabine,
  Leuke en interessante site, wij verblijven begin augustus 2 weken in de buurt van vinsobres. Zijn hier in de buurt meren waar je kan zwemmen en ik was op zoek naar lokale slagers(bbq vlees?). Kunt u me hier mee helpen.
  Groetjes Johan

 17. Eigenaar-Sabine
  05/06/2017 @ 10:11

  Beste Dorien, Dank je wel! Rochefort sur Valdaine ligt vlak bij Montelimar, dus je vindt de meeste info op de site van het Office du Tourisme van Montelimar. Je vind de link op de linkspagina in het overicht van alle OT’s. Het dorpje heeft een mooie ruine van een kasteel, maar dat weet je misschien al. Je zit niet ver bij Aleyrac vandaan, zie hier: http://drome-blog.nl/geheime-ruine-kloosterkerk-aleyrac/ en Poët-Laval, zie hier: http://drome-blog.nl/poet-laval-en-gerard-reeve/. Over Poët-Laval staan ook nog andere artikeltjes op drome-blog.nl. Een hele fijne vakantie gewenst!

 18. Dorien
  04/06/2017 @ 21:34

  Hey Sabine,
  Heb net je blog ontdekt en vind ‘m prachtig! Proficiat hiervoor. Er staat heel wat bruikbare en leuke informatie. Half juli kom ik in de Drôme om hopelijk een aantal fijne wandelingen te doen. We logeren in Rochefort-en-Valdaine. Heb je aanraders in de omgeving of ga ik best even naar het bureau voor tourisme aldaar? Groetjes, Dorien

 19. Eigenaar-Sabine
  03/06/2017 @ 08:56

  Beste Franky, Hier vind je in de buurt van Buis-Les-Baronnies een aantal MTB (=VTT) uitgezette routes: http://www.buiscyclette.com/parcours-permanents-vtt/#tab-2
  Ze zijn niet vertaald, maar als je op de link ‘circuit’ klikt krijg je de route op de kaart. Die staat in OpenRunner. Deze site is trouwens ook een aanrader, want je kan zoeken op racefiets of mountainbike routes. Echter die hoeven niet gemarkeerd te zijn, want iedereen kan een route toevoegen. Jullie zitten ook in de buurt van Nyons. Hier vind je de MTB routes rond Nyons (en Rochebrune): https://sitesvtt.ffc.fr/trace-vtt/val-deygues-pays-de-nyons-6/ (onder (les tracés GPS even op het pijltje klikken om een lijst et routes te zien). Routes met de racefiets vind je hier: http://www.buiscyclette.com/parcours-permanents-cyclo/#tab-2. en voor Nyons: http://www.escapado.fr/spip.php?formulaire_action=&formulaire_action_args=&page=circuits&mode=cycle&duree=&difficulte=&theme=&aproximitede=10&pied_difficulte=&cycle_difficulte=&auto_difficulte=&vtt_difficulte=&equestre_difficulte=&vae_difficulte=&pied_duree=&cycle_duree=&auto_duree=&vtt_duree=&equestre_duree=&vae_duree= Wil je één en ander op papier hebben, dan raad ik je aan om ter plaatse even langs de office de Tourisme in Buis-le-Baronnies of Nyons te gaan. Fijne vakantie!

 20. Franky George
  02/06/2017 @ 20:03

  Hallo Sabine,
  mijn vriendin en mezelf logeren eind juli in de drome, ergens in the middle of nowhere, nabij Rochebrune, in een Yurt.
  We zitten op zo’n 20 km ten NW van Buis-les baronnies, en zijn op zoek naar wandelingen en fietsritten,zowel voor racefiets (80 – 100 km) als MTB.
  Zijn er gemarkeerde tochten in de omgeving, of ken je zelf aanraders om te doen?

  Vriendelijke groet

 21. Wilma wanner
  14/05/2017 @ 17:53

  Hallo Sabine.

  Super bedankt voor je uitgebreide reactie ! We gaan zeker reclame voor je maken ! Nou, vloeiend Frans spreken we niet, maar we redden ons wel. Maar zo’n openingszin is erg handig.
  Ik zal na de vakantie onze ervaring met je delen.
  Groeten Wilma.

 22. Eigenaar-Sabine
  14/05/2017 @ 17:17

  Beste Wilma,

  Ik heb even voor je gekeken, maar bij Sahune vind ik geen paardrijden in de buurt. Bij Dieulefit en Poët-Laval is het makkelijker en beiden zijn leuke dorpjes. Dieulefit heeft wat meer gezelligheid en een leuke markt op vrijdagochtend.

  Voor wat betreft het paardrijden is er:
  L’un et l’autre in La Begude de Mazenc, geen internetsite, wel een adres: 1275 chemin du Planas, 26160 La Bégude-de-Mazenc, Tel : 06 31 03 31 14

  Domaine equestre du Moulin, La Batie Rolland, http://www.domaine-equestre-du-moulin.com/

  Cheval Guisand in Bouvières, https://www.facebook.com/Cheval-Guisand-1161113490594569/?fref=ts, Le Colombier – Guisand 26460 Bouvières
  Téléphone : 07 62 04 99 88. Deze zit het dichtst bij Dieulefit.

  Als ze alleen Frans spreken dan kan je zeggen: Ma fille veut faire une randonnée à cheval. Maar misschien spreken jullie wel vloeiend Frans 🙂

  Succes met de verdere voorbereidingen,

  Sabine

 23. Wilma wanner
  14/05/2017 @ 12:09

  Hallo Sabine.
  Bedankt voor je uitgebreide reactie. We hebben camping bekeken in Dieulefit, Poet Laval en Sahune. Ik kom er niet uit waar we nu het beste naar toe kunnen gaan waar we in de buurt kunnen paardrijden. Verder vinden we het ook fijn als we niet te ver van de leuke marktjes en stadjes zitten. Ik hoor graag wat je ons adviseerd. Groeten Wilma.

 24. Eigenaar-Sabine
  08/05/2017 @ 17:57

  Beste Wilma,

  Dank je voor je reactie. Er wordt best wel veel paard gereden in de Drôme. Dus de kans is groot als je een camping uitzoekt dat er ergens in de buurt paard gereden kan worden. Wel is het voor een buitenrit belangrijk dat een kind kan paardrijden. In Frankrijk vragen ze welke diploma’s een kind heeft voordat het mee mag. Ook is er vaak een minimum leeftijd van 10 jaar. Jongere kinderen kunnen vaak mee met ponyritten. Maar de regels kunnen per manege of boerderij anders zijn. Dit is een website waar je een aantal maneges op vindt in de Drôme: http://www.drome-a-cheval.com/centres-equestres.html. De website is helaas alleen in het Frans. Als je ‘toutes zones’ selecteert en ‘randonnée enfant’, dan krijg je die te zien die buitenritten hebben voor kinderen. Dit zijn dus niet alle maneges, want niet iedereen is hier bij aangesloten. Mochten jullie een camping hebben uitgekozen en willen weten wat de dichtsbijzijnde mogelijkheid is om paard te rijden, dan wil ik dat wel even voor jullie nagaan. Veel plezier met de verdere vakantievoorbereidingen! Sabine

 25. Wilma wanner
  08/05/2017 @ 16:31

  Hallo Sabine.

  Wij willen dit jaar weer naar een camping in de Drome. In 2004 zijn we er voor het laatst geweest en vonden het een prachtig gebied. Onze jongste dochter is een vreselijke paardenliefhebster en vindt het altijd heel leuk een rit te maken in het buitenland. Nu is mijn vraag, of u weet waar het in de Drome mogelijk is buitenritten te maken onder begeleiding. We horen graag van u. Vriendelijke groeten Wilma Wanner

 26. Eigenaar-Sabine
  08/05/2017 @ 16:19

  Beste Ellen,

  Moeilijk vraag, want eigenlijk zijn bij alle plaatsen die je opnoemt wel mooie dingen te zien of leuke activiteiten. Als je het met betrekking tot de afstand bekijkt dan zit je, voor wat betreft de vier plaatsen die je noemt, in Crest en Grane het meest noordelijk. Vanuit Crest zijn de watervallen Druise en Pontex het dichtst bij. Bij Meribel et Blacons (even voorbij Crest) ligt camping Gervanne. Maar er liggen daar best wel veel campings hoor, alleen die ken ik niet goed.

  Aan de andere kant Bourdeaux ligt 20km ten zuiden van Crest en Die ligt 30km ten oosten van Crest, dus echt veel maakt het niet uit. Vanuit Bourdeaux kan je weer makkelijker de Drôme Provençale bezoeken. Je kan eens kijken naar camping Le Grand Bois in Poët Celard, Nederlandse eigenarenen die hebben safari/lodgetenten. Niet (te) veel animatie. In dit gebied zitten de mooiste wandelingen. (Wij zitten zelf bij Bourdeaux maar hebben alleen nog kamers beschikbaar dus daar hebben jullie niets aan, de gîtes zijn al verhuurd).

  Naar Die ga je echt voor de natuur, want dat is toch een beetje afgelegen, maar de natuur is er wel heel mooi.

  Verder kan je ook nog denken aan Dieulefit, maar dat is wel 40 km onder Crest en vind je misschien te ver. Je gaat dan bij Montelimar de snelweg af. Ook een mooie uitvalbasis voor de Drôme Provençale.

  Nou hoop niet dat dit tot nog meer verwarring heeft geleid en dat je er wat mee kan.

  Mocht je één van deze campings benaderen dan zou ik het leuk vinden dat je ze verteld dat je de info hebt via drome-blog.nl. Niet dat ik ze dus allemaal ken, maar ik vind het wel leuk voor de naamsbekendheid van het blog.

  Vriendelijke groetjes,

  Sabine

 27. Ellen (via de mail)
  08/05/2017 @ 16:17

  Hallo,
  Wij willen vanaf 8 juli een week naar de Drome en ik heb al wat info gevonden op jouw leuke blog. Ik zou graag willen vragen of jij advies hebt over een goede, centrale locatie van waaruit wij diverse uitstapjes kunnen maken (zonder kinderen), zoals naar kasteel, waterval, wandeling, stad/dorpjes. En liefst niet te ver naar het zuiden ivm rij-afstand vanaf Utrecht. Ik heb evt. Grane en Crest gevonden, Bourdeaux en Die liggen wellicht wat verder overal vandaan? Wij willen graag een tent of caravan huren, dus zou mooi zijn als er goede camping is.
  Groeten,
  Ellen

 28. Eigenaar-Sabine
  27/02/2017 @ 20:49

  Reactie via mail van André Jacobs:
  Puur toeval dat ik u gevonden heb.
  Al een vijftal jaren verblijven wij op de camping in Crest .Meestal vier tot zes weken in het voorseizoen.We doen daar waar we zin in hebben- niets moet meer.
  We hebben ook al eens in piergros le clastre gestaan maar Crest biedt toch een beetje meer confort.
  Een van de dingen die ik in Crest doe is met de racefiets rijden tot maximaal 2,5 –3 uur dat is voor ruim 70 jarige Hollanders in deze streek meer dan voldoende. We hebben op de camping een klein clubje en vertrekken s morgens rond een uur of negen.De plaatselijke fietsclub vertrekt s morgens om 7.30 uur en heeft drie categorieen .ze ontbijten om 7 uur bij de bakker op het plein waar waar de campers kunnen overnachten maar dat is een beetje aan de vroege kant- wel gezellig,maar een beetje aan de vroege kant.Via de plaatselijke VVV hebben we enkele fietsroutes gekocht en die rijden we ieder jaar.We fietsen om de andere dag.We moesten wel iets betalen voor een aantal kaartjes waar de fietsroutes op stonden-er worden ook gratis mountainbike routes gegeven maar die fietsroutes zijn goed hanteerbaar met alle bijzonderheden erop.
  De rustdag gebruik ik om te vissen, altijd in dezelfde plas aan de westzijde van Crest practisch onder de TGV.
  Wellicht kunt u wat meer informatie geven over het vissen- in en bij de Drome-Visacte nodig of niet nodig- waar te verkrijgen- voor touristen .visaas.
  Mocht u zelf vragen hebben ,dan kan ik u misschien ergens mee helpen.
  Vanuit een koud- regenachtig Oudenbosch NL groet ik U en wens u veel succes met uw blog
  Andre Jacobs

 29. Eigenaar-Sabine
  21/02/2017 @ 17:38

  Beste Kathleen,
  Hartelijk dank voor je reactie. Het is moeilijk voor mij om advies te geven op zo’n algemene vraag zonder meer over jullie gezin te weten. Kijk even goed rond op drome-blog.nl. Ook het kanoën wordt er genoemd. Heb je daarna nog specifieke vragen, laat het dan even weten. Een hele fijne vakantie gewenst op de Grand Lierne, ik heb er goeie berichten over gehoord.
  Vriendelijke groetjes, Sabine

 30. Kathleen
  21/02/2017 @ 13:07

  Wij zouden deze zomer richting chabeuil afreizen, camping le grand lierne. Heb je tips qua route, bezienswaardigheden, kinderen willen ook kanoen kan dat?

 31. Eigenaar-Sabine
  07/02/2017 @ 12:14

  Beste D.,
  De grote brocante martkt in Saillans was in 2016 op 6 augustus. Het staat mij bij dat ze op het laatste moment de datum hebben veranderd. Voor 2017 is nog nergens info te vinden. Je kan eventueel een mailtje sturen naar het Office de Touriseme in Saillans. Maar het kan heel goed zijn dat de datum nog niet bekend is. Succes en alvast fijne vakantie gewenst.

 32. D. van Iwaarden
  07/02/2017 @ 10:23

  Hallo Sabine,

  Normaal gesproken is er een brocante markt in Saillans op de 2e zondag van augustus. Is dat dit jaar ook zo? Ik kan het nl nergens vinden.
  Groeten,
  Dave

 33. Eigenaar-Sabine
  10/09/2016 @ 18:43

  Hartelijk dank, heb de taalfouten gecorrigeerd en dat u maar mag genieten van de ‘pico’ in de aanbieding 😉

 34. Ignace Verhagen
  10/09/2016 @ 17:00

  L.S. !

  Twee schrijffoutjes op uw Picodon-webpagina.

  Voorlaatste alinea: ‘dan’ moet zijn: ‘dag’.

  Laatste alinea: ‘eke’ moet zijn: ‘elke’.

  Ik ga Le Pico volgende week eens proberen. Dan 25 % korting bij de Albert Heyn supermarkten in Nederland.

  Mijn favoriete kaasje: stinkkaas (Herve, Limburger, Munster, Le Vieux Moulin (die is rauwmelks), L’ Exquis). En uiteraard harde en zachte geitenkaas.

  Een goed en goedkoper alternatief voor die stinkkaasjes is de camembert van Le Rustique. Die is ongeveer 40 % goedkoper.

  M.v. g.

  Hr. mr. Ignace Verhagen, taalpurist en Bourgondiër uit Maastricht.

 35. Sabine
  02/08/2016 @ 22:08

  Beste Dorien,

  Het rondje Rosans dat op het blog staat is in de buurt. kan de kleine lekker slapen in de tussentijd 😉

  http://drome-blog.nl/rondje-rosans-auto-en-fietstocht/
  Een hele fijne vakantie gewenst!
  Sabine

 36. Dorien
  01/08/2016 @ 22:17

  Hallo,

  Wij (mijn man, ik en ons zoontje van 2.5 jaar) komen 10 augustus aan in Remuzat voor 3 dagen, op jouw blog kan ik terug vinden dat de gieren dus de moeite waard zijn om eens te gaan bezichtigen, kan u ons nog leuke dingen aanraden in de buurt? Een leuk marktje, een lekker restaurantje, een leuke bezigheid/bezienswaardigheid etc…

  Groetjes
  Dorien

 37. Sabine
  13/07/2016 @ 15:29

  Beste Toos, Mijn favoriete markt is de donderdagochtendmarkt in Nyons. Dat is een hele grote Provençaalse markt. Wel druk hoor. Hij is ook op de zondagochtend tot half september, maar dan zijn er minder levensmiddelen en meer snuisterijen. En anders heb je dichterbij de woensdagmarkt in Montelimar, maar die is meer op levensmiddelen gericht. Alvast fijne vakantie!

 38. Toos Mennen
  13/07/2016 @ 15:10

  Beste Sabine,

  Wij komen 12 augustus naar Manas, vlak bij Montelimar. We zijn al jaren fervente Frankrijk-gangers. We zijn (o.a. voor de vriendin van mijn zoon) op zoek naar een wat grotere markt waar ook veel sieraden en snuisterijen te koop zijn. En natuurlijk de favoriete Savon de Lavande. Welke markt zou jij ons aanbevelen?

  Ik geniet van je blog!
  Alvast bedankt en vriendelijke groeten,
  Toos Mennen

 39. Sabine
  09/07/2016 @ 12:33

  Dank je wel Etienne, Ik heb de Schapentrek toegevoegd.

 40. Etienne
  09/07/2016 @ 12:32

  Hoi Sabine,
  we hebben sinds kort je blog ontdekt, leuk gedaan en we volgen deze met plezier. Wij zijn echte “Drome” gangers, kamperen op de camping in La Motte/Crest/Saou en lekker motorrijden door de prachtige omgeving. We zijn weer net terug … helaas de lavendelvelden nog niet in volle bloei gezien her en der wat kleine velden in de buurt van Valreas.
  We zijn zelfs van plan ons ook in Frankrijk te gaan vestigen
  Nog veel succes met de blog…. tip -> de schapentrek door Die is ook het vermelden waard
  Salut
  Etienne

 41. Sabine
  09/07/2016 @ 12:30

  Beste Gert,

  Er is in Valence vrijwel op elke dag een markt, maar ik vind de dinsdag en zaterdag markten het leukst.

  Hier is de link naar alle markten in Valence: http://www.valence.fr/fr/economie-emploi/les-marches.html

  Een fijne vakantie gewenst en vriendelijke groetjes,

  Sabine

 42. Gert Metheeussen
  09/07/2016 @ 12:26

  Hallo,

  wij gaan volgende week naar Chateauneuf-sur-Isere voor onze vakantie. Wij willen enkele marktjes bezoeken.
  Ik heb een vraag in verband met de markt in Valence. Op uw blog staat dat er markt in Valence is op dinsdag en zaterdag. Op de site van Valence toerisme staat woensdag en zaterdag. Weet u welke datum correct is.
  Vriendelijke groeten,
  Gert Matheeussen

 43. Lian
  11/04/2015 @ 20:44

  Als groot liefhebber van de Drome ben ik erg blij met deze site,ik hoop zo nog vele leuke tips te vinden,vooral die niet in de toeristische info bladen te lezen zijn..Heel veel succes met je website!

Leave a Reply